Teamdag ASITO Medical

De Nispenhoeve in Prinsenbeek. Een monumentale hoeve met een prachtige Vlaamsche Schuur. Een plek voor een goed gesprek, inspiratie en genot van de schoonheid.  
verkleind
Regiomanager Bart Jansen opent samen met de objectleiders Pieter Kranenburg en Roel Philipse de dag. Hij doet een open uitnodiging een dag te beleven vol dialoog. Jacques Spijkers, createur en kookcoach bij Benjegoedbezig leidt de de inspiratiedag in. Het belooft een mooi programma te worden.
 
Menno Aardewijn, filosoof, blogger, specialist in samenwerking, maar vooral ook filmkenner verzorgt de eerste inleiding in de ochtend. Een contextverkenning over samenwerken, organiseren, werkstress, aansturing en de positie van voorvrouwen en voormannen bij de organisatie ASITO. Zijn boeiende werkvorm met passende filmbeelden neemt de deelnemers mee in het gesprek. 
 
Het is een warme voorjaarsdag en er kan buiten worden geluncht. Door chef-kok Youri Spijkers heeft tijdens de ochtendsessie een mooie, gezonde maar vooral ook lekere lunch bereid.
 
De middag staat in het teken van verdiepende gesprekken over de ideeën die er zijn voor ASITO Medical en de werkbeleving op de vloer. “Wat willen, kunnen en zullen we gaan realiseren met elkaar om het werk makkelijker en minder stressvol te maken?.” Er wordt gebruik gemaakt van de KoersKaart ‘Van werkstress naar werkplezier’. Er worden de eerste zaadjes gepland en ideeën naar voren gebracht om verder uit te werken en concretiseren. De kaarten worden volgeschreven met mooie ideeën. Het smaakt naar meer. Zal zeker worden vervolgd.
 
Na een dag vol inspiratie en dialoog neemt Jacques Spijkers weer het woord. Hij nodigt de de deelnemers als kookcoach uit voor een spannende teamopdracht. In anderhalf uur dienen zo’n 16! tapasgerechten op het buffet te worden gezet. Het resultaat mag er zijn. Een prachtig en lekker tapasbuffet.
 
Voor iedereen heeft de organisatie nog een leuk cadeautje; Een ‘Benjegoedbezigbeker’ en er wordt van iedereen persoonlijk afscheid genomen.
 
Het was een prachtige dag! Dankjewel leuke mensen van ASITO Medical. We wensen jullie het allerbeste. Voor jullie persoonlijk maar ook voor jullie prachtige en belangrijke werk.
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *